Stromboli mięsno-warzywne
Mięso i warzywa Stromboli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka przypraw, cebula, virginia pieczone szynki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Trzy-Mięsne Stromboli, Trzy Mięso Stromboli, oraz Meat' n ' Cheese Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rozmrożone ciasto chlebowe w misce w ciepłym miejscu i odstawić do podwojenia wielkości, 30 do 60 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Rozłóż ciasto na duży prostokąt na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wymieszać 2 łyżki parmezanu, 2 łyżki oleju roślinnego, żółtka, pietruszkę, oregano, czosnek w proszku i czarny pieprz razem w misce; rozprowadzić mieszaninę na ciasto. Górna warstwa mieszanki parmezanu z pepperoni, szynką i serem provolone.
Ciepła 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną paprykę, cebula, i grzyby w gorącym oleju do miękkości, 5 do 10 protokół. Mieszanka łyżka nad warstwą provolone.
Rozwałkuj ciasto wokół nadzienia i umieść stromboli, szew z boku na dół, na blasze do pieczenia.
Wierzch stromboli posmarować białkami; posypać 1 łyżeczką parmezanu i włoską przyprawą stromboli.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złoty kolor, 30 do 40 minut.