Strogonow wołowy z czosnkiem

Strogonow wołowy z czosnkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Garlic Beef Stroganoff. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,46 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, pieczarki, zagęszczoną zupę krem z pieczarek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 7 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Podobne przepisy obejmują Beef Stroganoff z Bella Mushrooms , Classic Beef Pasta Stroganoff i Easy Weeknight Beef Stroganoff .

Instrukcje

1
W garnku o pojemności 3 qt rozpuść bulion w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj zupę, grzyby, cebulę, czosnek i sos Worcestershire. Na patelni zrumień wołowinę na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Przenieś do wolnowaru. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Wymieszaj z serkiem śmietankowym, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn