Strogonow wołowy z czosnkiem

Strogonow wołowy z czosnkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Garlic Beef Stroganoff. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,46 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, pieczarki, zagęszczoną zupę krem z pieczarek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 7 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Podobne przepisy obejmują Beef Stroganoff z Bella Mushrooms , Classic Beef Pasta Stroganoff i Easy Weeknight Beef Stroganoff .

Instrukcje

1
W garnku o pojemności 3 qt rozpuść bulion w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodaj zupę, grzyby, cebulę, czosnek i sos Worcestershire. Na patelni zrumień wołowinę na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przenieś do wolnowaru. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Wymieszaj z serkiem śmietankowym, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn