Stroganoff Nadziewane Portabellas
Stroganoff Wypchane Portabellas jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mleko, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Stroganoff Nadziewane Portabellas, Portabellas Nadziewane Z Grilla, oraz Wołowina Stroganoff Faszerowany Chleb.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, mieszanką sosów i niegotowanym makaronem (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; odkryć i pozostawić SOS zagęścić, o 5 protokół.
Tymczasem grzyby oczyścić, delikatnie wycierając zewnętrzne czapki wilgotnym ręcznikiem papierowym lub miękką szczotką. Wyskakują łodygi. Łyżeczką zeskrobać skrzela, aż spody czapek będą w większości czyste.
Pieczarki ułożyć na blasze. Łyżka mieszaniny stroganoff do każdego grzyba. Top z serem.
Piec 10 do 15 minut lub aż grzyby są gotowane i ser topi. Top z pietruszką.