Strawberry Swirl Cream Cheese Pound Cake

Strawberry Swirl Cream Cheese Pound Cake
Jeśli 81 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Truskawkowe ciasto z serem śmietankowym może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 611 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz wyciąg z migdałów, Drewniany szaszłyk, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Malinowy Krem Krem Ser Funt Ciasto, Ciasto Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Ciasto Z Serem Śmietankowym + Coulis Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać serek śmietankowy, ubijając, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Stopniowo dodawać mąkę do mieszanki masła. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu, zatrzymując się, aby skrobać miskę w razie potrzeby. Wymieszaj ekstrakty z migdałów i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać jedną trzecią ciasta do nasmarowanej i mąki 10-calowy (14-cup) patelni rurki (około 2 2/3 szklanki ciasta). Dollop 8 zaokrąglonych łyżeczek do herbaty glazury truskawkowej na cieście i zawirować drewnianym szpikulcem. Powtórz procedurę raz, a wierzch z pozostałą trzecią ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Uwaga: testowaliśmy z Marzetti Glaze na truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn