Strawberry Precel Pie
Strawberry Precel Pie wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Allrecipes ma 157 fanów. Mieszanka twarogu, cukru, grubo precelków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Ciasto Truskawkowo-Precelkowe, oraz Strawberry Precel Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W średniej misce wymieszać pokruszone precle, stopioną margarynę i 1 łyżkę cukru. Mocno wcisnąć mieszaninę na dno patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut, aż lekko rumiane. Całkowicie fajne.
W średniej misce, ubić razem zmiękczony Serek i 1 szklanka cukru, aż będzie gładki i puszysty. Złożyć ubitą polewę i równomiernie rozprowadzić mieszaninę na ostudzonej skórce.
Umieść żelatynę w średniej żaroodpornej misce i zalej wrzącą wodą. Delikatnie mieszaj, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Dodaj mrożone truskawki i nadal mieszaj, aż mieszanina zacznie gęstnieć. Schłodzić do półtwardego, ale nadal wylewanego.
Wlać mieszaninę żelatyny na warstwę sera śmietankowego. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.