Strawberry-Hard Lemonade Slush
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj truskawkowo-twardej lemoniady. Ten przepis służy 23 i kosztuje $2.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 334 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat lemoniady, napój alkoholowy lemoniady) napój gazowany cytrynowo-limonkowy, truskawki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sparkling Strawberry-Lemonade Slush, Lemonade Slush, oraz Niezbyt "Twarda" Lemoniada dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart) umieść żelatynę; zalej żelatyną wrzącą wodą; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
W maszynce umieścić truskawki w syropie, świeżych truskawkach, koncentracie lemoniady i cukrze. Okładka; proces do gładkiej.
Wlać do żelatyny. Wymieszać w 1 butelce twardej lemoniady. Zamrażać od 4 do 6 godzin lub przez noc, aż do uzyskania konsystencji błota, mieszając po 2 godzinach.
Aby służyć, łyżka 1/2 szklanki mieszaniny błota do każdej szklanki; wlać 1/3 szklanki twardej lemoniady na każdym. Wymieszać i podawać.