Stout i Cheddar Rarebit ze smażonymi jajkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj Stout i Cheddar Rarebit z jajkami sadzonymi. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz rukolę, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne gofry Cheddar z jajkami sadzonymi, Cheddar kasza czosnkowa z jajkami sadzonymi, oraz Kasza z kiełbasą i cheddarem z jajkami sadzonymi.
Instrukcje
Dodaj ocet, cukier granulowany i 1/2 łyżeczki soli do gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu. Wymieszać cebulę i przelać do małej miseczki.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu.
Masło rozpuścić w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Ubij w mące i suchej musztardzie i gotuj, ubijając, 2 minuty.
Dodaj piwo, woda, brązowy cukier, i sos Worcestershire i gotować na wolnym ogniu, ubijanie, aż tylko zgęstnieje.
Smażyć jajka i tosty. Podgrzać sos, następnie zdjąć z ognia i stopniowo ubijać serem, aż będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem.
Każdy plasterek tosta polać sosem serowym i 2 jajkami sadzonymi. Wymieszać rukolę z olejem, szczyptą soli i odsączoną marynowaną cebulą i ułożyć na wierzchu.