Stopione Ciasteczka Bałwana

Stopione Ciasteczka Bałwana
Stopione ciasteczka bałwana to bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap deser. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 0% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 24 porcje z 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 97 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz żel dekorujący, białka jaj, pomarańczowy żel dekorujący i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Ciasteczka Bałwana, Ciasteczka Bałwana, oraz Bałwan Ciasteczka Świąteczne.

Instrukcje

1
Białka ubić lekko w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego do spienienia. Powoli ubij wystarczającą ilość cukru cukierniczego na białka jaj, aby uzyskać lukier, który utrzyma kształt; wymieszaj z sokiem z cytryny, aż osiągniesz pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułóż ciasteczka w odległości około 1 cala na dużym arkuszu woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
3
Rozłóż lukier na każdym ciastku, umożliwiając kapanie po krawędziach, aby wyglądać jak topniejący śnieg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
4
Nasmaruj płytkę bezpieczną w kuchence mikrofalowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Umieść 1 piankę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
6
Pianka mikrofalowa, aż zacznie się puchnąć, 20 do 30 sekund. Natychmiast umieść piankę na krawędzi 1 ciastka, podczas gdy lukier jest jeszcze mokry, aby wyglądał jak stopiony bałwan. Powtórz z pozostałymi piankami i mrożonymi ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Udekoruj ' roztopione bałwany 'orurowaniem' gałązkowych ramion ' za pomocą czarnego żelu dekoracyjnego na lukrze. Zrób "węglowe oczy" i "usta" na piance za pomocą czarnego żelu dekoracyjnego. Zrób "marchewkowy nos" pod "węglowymi oczami" za pomocą pomarańczowego żelu dekoracyjnego. Zrób "guziki płaszcza", układając srebrne nonpareils na środku lukru. Zrób "szaliki" lub "muszki" za pomocą czerwonego żelu dekoracyjnego lub Zielonego żelu dekoracyjnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żel Dekorującyżel Dekorujący
PiankiPianki
NonpareilsNonpareils
MarchewMarchew
PomarańczowyPomarańczowy
LukierLukier
8
Pozostawić ciasteczka do całkowitego wyschnięcia przed wyjęciem z woskowanego papieru, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn