Stinco Bruce aidells (duszone i pieczone golonki wieprzowe)

Stinco Bruce aidells (duszone i pieczone golonki wieprzowe)
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli $3.6 za porcję spada twój budżet, Stinco Bruce Aidells (duszone i pieczone golonki wieprzowe) może być doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, por, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek z flanki Bruce' a Aidellsa nadziewany szpinakiem i gorgonzolą, Duszone i pieczone golonki wieprzowe z Prosciutto i borowikami, oraz Golonki Wieprzowe Duszone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w małej misce i przykryj wrzącą wodą. Moczyć przez co najmniej 45 minut lub do kilku godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grzyby wyjąć z płynu łyżką szczelinową. Posiekać i odstawić. Odcedzić płyn do namaczania, pozostawiając wszelkie ziarna na dnie miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. zawiąż każdy trzonek za pomocą 3 pętli Sznurka rzeźniczego. Obficie przyprawiamy trzciny solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj trzonki (być może będziesz musiał brązowo je w partiach)i zapiekać, aż ładnie zbrązowieje ze wszystkich stron, o 10 protokół. Odstawić trzonki i wylać wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu.
6
Zmniejszyć ogień do średniej i dodać prosciutto, cebula, marchew, seler, i pory. Przykryć i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać czosnek, pieczarki, i białe wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie pozostałe rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy, wywar, 1 łyżeczkę szałwii, 1 łyżeczkę rozmarynu i trzonki. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
Przykryć i piec przez 30 minut, następnie przekręcić trzonki, ponownie przykryć garnek i piec przez kolejne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Zdejmij pokrywę i po kolejnych 30 minutach zacznij sprawdzać trzonki, dodając więcej kolby lub wody, jeśli ciecz wyparuje. Trzonki są wykonywane, gdy mięso prawie spada z kości i jest dość delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
11
Przenieść garnek na górę pieca i przenieść trzonki do płytkiej patelni. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Ostrza posmarować pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać odrobiną pieprzu oraz pozostałymi 2 łyżeczkami szałwii i 1 łyżeczką rozmarynu. Piecz trzonki w piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
W międzyczasie odtłuść duszony płyn w garnku i, jeśli to konieczne, zagotuj go, aż stanie się syropowaty. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Aby podać, zdjąć i wyrzucić sznurek, pokroić kawałki mięsa z trzonków, przenieść na talerze i chochlę na część sosu. Podaj dodatkowy sos przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn