Sticky Figgy Chickie (Nadziewana Pierś Z Kurczaka)
Sticky Figgy Chickie (nadziewana pierś z kurczaka) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na $7.47 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii, 44g białka, oraz 75 g tłuszczu. Jeśli masz syrop klonowy, grzyby, olej truflowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sticky Rice Faszerowana Pierś Z Kurczaka, Ciepły Lepki Pudding Figowy, oraz B. O. A. R. S Nadziewana Pierś Z Kurczaka.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny lub wykałaczki
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pierś z kurczaka motylkiem i ubić na płasko, następnie doprawić obie strony solą i pieprzem, do smaku.
Na dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i kiełbasę. Rozbić kiełbasę i gotować, aż rumiane.
Kiełbasę wyjąć z patelni do miski.
Dodać grzyby do gorącej patelni, doprawić solą, do smaku i podsmażyć na miękkość. Gdy miękkie, dodać figi i saute przez 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku, następnie zdjąć z ognia i ostudzić.
Dodać kiełbasę z powrotem do patelni i mieszać mieszaninę do połączenia.
Dodaj nadzienie kiełbasą do spłaszczonego kurczaka z boku najbliżej Ciebie.
Zwijaj kurczaka jak cygaro, trzymając go ciasno przy każdej rolce. Krawat sznurkiem kuchennym lub zabezpieczyć wykałaczkami.
Rozgrzać pozostały olej w piekarniku saute patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i podsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut.
Wyjmij kurczaka z piekarnika i wylej tłuszcz z patelni.
Kurczaka posmarować miodem lub syropem klonowym i olejem truflowym i podawać.