Steki z polędwicy wołowej z chrzanem i musztardą Dijon
Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą dijon może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Jedna porcja zawiera 344 kalorie , 51 g białka i 14 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 6,7 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu walentynkowym . Ten przepis z Allrecipes wymaga liści estragonu, pieprzu, musztardy dijon i bazylii. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 80% , to danie jest dobre. Bardzo podobne do tego przepisu są steki z polędwicy wołowej z podsmażanymi pieczarkami i winegretem z czerwonego wina , steki z indyka z kremową musztardą Dijon oraz steki z papryką i sosem czosnkowo-chrzanowym .
Instrukcje
Wymieszaj ze sobą musztardę Dijon, chrzan, bazylię, tymianek, estragon i pieprz.
Rozprowadź mieszankę równomiernie na wierzchu i bokach steków. Owiń je pojedynczo folią spożywczą i pozostaw do zamarynowania w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita). Spryskaj małą, szklaną formę do pieczenia sprayem do pieczenia.
Rozwiń steki i posyp je solą do smaku.
Umieścić w naczyniu do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku do uzyskania pożądanego stopnia wysmażenia (30 minut w przypadku mięsa średnio wysmażonego, 60 minut w przypadku mięsa dobrze wysmażonego).