Steki wieszakowe z 125th Street Malanga Mash
Steki wieszakowe z 125th Street Malanga Mash mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 742 kalorie, 58g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.56 za porcję. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz th Street Malanga mash, ocet winny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki wieszakowe z 125th Street Malanga Mash, 125th Street Malanga Mash, oraz Garlicky Herb-Potarty Wieszak Steki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki posypać przyprawą adobo.
Umieść w jednej warstwie w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2 cali.
Wymieszać sok pomarańczowy, sok z cytryny i ocet w misce; wlać steki.
Marynować w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Podgrzać 2 łyżki oleju w każdej z 2 ciężkich dużych patelni na średnim ogniu.
Steki wyjąć z marynaty, posypać solą i pieprzem.
Dodaj 2 steki do każdej patelni i gotować do pożądanej doneness, o 6 minut na stronie średnio rzadkie.
* Dostępne na rynkach łacińskich.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.