Stek z ziemniakami
Jeśli 26 centów za porcję spada twój budżet, stek i ziemniaki mogą być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten przepis służy 50. Mieszanka stek z flanki wołowiny, olej canolan, syrop naleśnikowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek nad ziemniakami, Sosny Stek Z Ziemniakami, oraz Crock-Pot stek i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki, aż dobrze wymieszane.
Wlać 1/4 szklanki na stek w płytkim naczyniu; włączyć do Płaszcz obie strony stek. Przechowywać w lodówce 20 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
W międzyczasie rozgrzej grill do średnio-wysokiego ciepła. Kłucie ziemniaków w kilku miejscach widelcem lub ostrym nożem; kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 min.
Odstawić 2 min.; pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Miejsce w średniej misce.
Dodaj pozostałą mieszaninę opatrunku; wrzucić do herbu.
Umieść na środku dużej folii o dużej wytrzymałości. Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Stek z grilla i opakowanie foliowe 10 min. lub do czasu, aż ziemniaki będą miękkie i stek będzie średni doneness (160F), obracając stek po 5 min.
Wyjmij oba z grilla. Przykryć stek; odstawić 5 min. Tymczasem, gotować fasolę.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Podawać z ziemniakami i fasolą.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.