Stek z nerkami z boczkiem i pieczarkami

Stek z nerkami z boczkiem i pieczarkami
Stek i ciasto z nerkami z boczkiem i pieczarkami wymaga z grubsza 6 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, jajek, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem, oraz A good steak & kidney pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć nerki na pół i usunąć rurki i skórki; dobrze spłukać pod zimną bieżącą wodą. Pat suche, i pokroić w 1/2 cala kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
NerkaNerka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Wlać olej roślinny do dużego, ciężkiego dolnego garnka i ustawić na średnim ogniu. Doprawić mąkę do smaku solą i pieprzem w misce. Wrzucić nerkę i dusić mięso w mące; strząsnąć nadmiar. Podsmaż mięso na gorącym oleju, aż będzie dobrze zarumienione, a następnie usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
NerkaNerka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać boczek do garnka i gotować, aż chrupiące. Wymieszać cebulę i grzyby, i gotować do zmiękczenia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Wlać bulion wołowy, Wino i rumiane mięso; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, około 5 do 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
6
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia, na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Odcedzić, następnie rozgnieść z masłem i mlekiem; doprawić solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Naciśnij jeden arkusz ciasta francuskiego w 9-calowym naczyniu na ciasto i przyciąć krawędzie, aby pasowały. Napełnij schłodzoną mieszaniną mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
10
Rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu, o grubości około jednego cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Pozostałą warstwę ciasta francuskiego ułożyć na wierzchu ciasta. Nadmiar ciasta obcinamy na brzegach, a następnie obcinamy brzegami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
12
Posmaruj wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
13
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn