Stek Z Grilla Z Czosnkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 53 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do valentin day. Mieszanka & pikantny sos barbecue, beef flank stek, paprikan i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek Sojowy Marynowany Stek Z Grilla, Grillowany stek Balsamiczno-czosnkowy, oraz Grillowany stek z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wymieszać czosnek i przyprawy; natrzeć równomiernie po obu stronach steku.
Stek z grilla 5 min. z każdej strony. Kontynuuj grillowanie 10 min. lub do średniej doneness (160F), toczenie i szczotkowanie od czasu do czasu z sosem barbecue.
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.