Stek Z Grilla
All-American Grillowany stek może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, musztardę dijon, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj All-American Steak Tostada, All American Steak Sandwich, oraz Południowoamerykański Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj stek i uszczelnij torbę. Marynować w lodówce 8 godzin lub przez noc, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę; wyrzucić liść laurowy.
Marynatę umieścić w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.