Stek Z Gingered Flank

Stek z Gingered Flank może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać łyżeczki czosnku w butelce, sos worcestershire, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Stek Z Gingered Flank, Stek Z Papryki Piernikowej, oraz Skinny stek z pieczarkami, Bok Choy i piernikowym Tamari dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu; dobrze wymieszaj.
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Stek z 1 łyżką mieszanki wina i broil 6 minut. Stek skręcić; pędzel z 1 łyżką mieszanki wina. Broil 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Doprowadzić pozostałą mieszaninę wina do wrzenia; gotować 5 minut lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Stek podawać z sosem winnym.