Stek na patyku
Stek na patyku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka stek flanka, cebula w proszku, musztarda w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 159 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek na patyku, Hoisin BBQ Steak-on-a-Stick z salsą ananasową, oraz Stek z kurczaka smażony na patyku z sosem Whatsthishere dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej torebce zamykanej połączyć sos sojowy, oliwę z oliwek, wodę, melasę, musztardę w proszku, imbir, czosnek w proszku i cebulę w proszku. Uszczelnić i wstrząsnąć torebkę, aby wymieszać.
Dodaj paski steków do worka i zapieczętuj. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin do marynowania.
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Mięso nawlecz na szaszłyki i umieść na stojaku do pieczenia.
Dusić stek przez 3 do 4 minut z każdej strony. Ułóż na talerzu, aby służyć.