Stek marynowany z sosem Chimichurri

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj marynowanego steka z sosem Chimichurri. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 347 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 75 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz liść laurowy, ocet winny heinz, gałązki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Marynowany stek z flanki z azjatyckim sosem Chimichurri, Grillowany marynowany stek z sosem Chimichurri, oraz Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri).
Instrukcje
Polej marynatą stek w płytkim naczyniu; Obróć, aby pokryć obie strony steku. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. W międzyczasie zmiksuj pozostałe składniki w blenderze, aż będą gładkie.
Wlać do miski; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieścić stek na stojaku brojlerów patelni spryskane sprayem do gotowania.
Broil, 4 cale od ciepła, 10 min. lub do momentu, gdy stek będzie średnio doneness, obracając po 5 min. Ukośnie pokroić stek przez ziarno na cienkie plasterki.
Podawać z mieszaniną pietruszki.