Stek Flank Faszerowany Serem
Stek z flanki nadziewany serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pietruszkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek nadziewany pieczarkami i serem Feta, Stek Nadziewany Serem Pleśniowym I Szpinakiem Z Kremowym Ho, oraz Grillowany faszerowany stek z pieczonym Chilli i serem Pepper Jack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek spłaszczyć do 1/4-in. grubość. W misce, połączyć sok ananasowy, sos Worcestershire, cebula, tymianek, rozmaryn, sól i pieprz.
Połowę marynaty wlać do plastikowej torebki do zamykania; dodać mięso. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 4-8 godzin. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostałej mieszaniny soku ananasowego.
Odcedzić i wyrzucić marynatę z mięsa. Do farszu, w misce, połączyć bułkę tartą, ser, pekan, cebula, pietruszka i czosnek.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od krótkiej strony. Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Na małej patelni, brązowe mięso w oleju, aż rumiane ze wszystkich stron.
Wlać zarezerwowaną marynatę do patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości. Zagęścić soki na patelni w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.