Steak au poivre
Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz filet mignons, creme fraiche, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, Steak au poivre, oraz Steak Au Poivre dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć nadmiar tłuszczu ze steków. Jeśli używasz filet mignons, lekko spłaszczyć młotkiem do mięsa.
Ziarna pieprzu zmiażdżyć w moździerzu lub pod rondlem i nacisnąć po obu stronach steków.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodaj steki i gotować, 23 minut z każdej strony na Rzadki stek, 4 minut z każdej strony na średnie, i 56 minut z każdej strony na dobrze zrobione.
Przenieść na talerz i namiot z folią aluminiową.
Dodaj sherry na patelni i wymieszać rumiane kawałki.
Dodać crme frache i gotować przez 3 protokół, aż lekko zgęstnieje.
Steki układamy na pojedynczych talerzach i polewamy sosem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;