Starte Pierogi Ziemniaczane
Starte pierogi ziemniaczane mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 237 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, ziemniaków, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Tarta Sałatka Ziemniaczana, Placek Z Serem Kalafiorowym Z Tartą Skórką Ziemniaczaną, oraz Serowe starte gniazda ziemniaczane z jajkami w koszulce (bezmięsny poniedziałek).
Instrukcje
Podgrzać duży garnek wody do wrzenia.
Obrać ziemniaki i zanurzyć w zimnej wodzie, aby zapobiec brązowieniu. Ziemniaki zetrzeć ręcznie lub za pomocą robota kuchennego w dużej misce.
Spuścić nadmiar wody. Wymieszać z mąką i solą. Łyżeczką uformować kluseczkę testową. Jeśli nie trzyma się razem, wymieszaj więcej mąki.
Uformować pierogi z łyżeczką i delikatnie wrzucić do wrzącej wody. Pozwól, aby pierogi unosiły się swobodnie. Delikatnie mieszaj drewnianą łyżką, aby pierogi nie sklejały się. Zmniejszyć ogień do powolnego wrzenia. Gotować przez 40 minut.
Spuścić w durszlaku. Spłukać gorącą wodą.
Podawać z sosem lub roztopionym masłem.