Staromodny ser z orzechami włoskimi i syropem portowym z " nowego stołu
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jeśli masz musztardę dijon, wino porto, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu, Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu, oraz Klasyczny Kurczak z dzikim ryżem Hotdish z " nowego stołu Środkowego Zachodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop portowy, połącz port i brązowy cukier w małym rondlu na średnim ogniu. Dusić delikatnie, aż zredukowana do lekkiego syropu (zacznie rzucać większe pęcherzyki i powinna być konsystencja syropu klonowego), o 3 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozbij ser cheddar na kawałki i wrzuć je do robota kuchennego. Proces aż do puree.
Dodaj masło, musztarda, czarny pieprz, i cayenne i procesu, zatrzymując się często zeskrobać po bokach, aż bita i gładkie.
Przełożyć ser na płytkie naczynie, połówki orzecha włoskiego rozłożyć na wierzch i skropić syropem z Porto. Uwaga: tłuczony ser można przygotować kilka godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej. Lub można go zrobić dzień wcześniej i przechowywać w lodówce; po prostu pamiętaj, aby przywrócić mu temperaturę pokojową przed udekorowaniem syropem portowym i orzechami.