Staromodny Kremowy Pudding Cytrynowy
Staromodny kremowy Pudding cytrynowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Old Fashioned Kremowy Pudding Ryżowy, Staromodny Budyń Bananowy, oraz Staromodny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubijamy jajka do wymieszania.
Na patelni 2-do 3-ćwiartkowej wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i mąkę. Wymieszać w maślance, a następnie ustawić mieszaninę na średnim ogniu i mieszać często aż do duszenia, 10 do 12 minut. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, często mieszając, 2 minuty dłużej.
Połowę mieszanki maślanki ubić do jajek, a następnie powrócić zarówno do patelni, wraz ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i masłem.
Trzepać na średnim ogniu, aż budyń osiągnie 160 na termometrze natychmiastowego odczytu i bardzo grubo pokrywa łyżkę, 4 do 6 minut; nie gotować.
Łyżka puddingu do misek lub żaroodpornych szklanek.
Podawać na ciepło lub chłodno, w razie potrzeby z bitą śmietaną.