Staromodny Budyń Chlebowy
Staromodny budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kostki chleba, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Staromodny Budyń Chlebowy, Staromodny Budyń Chlebowy, oraz Old Fashioned New Orleans Creole Bread Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko i masło na średnim ogniu, aż masło stopi się, a mleko będzie gorące.
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier, cynamon i sól. Wymieszać w kostkach chleba i rodzynkach. Wymieszać z mlekiem.
Wlać do głębokiej okrągłej patelni.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż nóż włożony 1 cal od krawędzi wychodzi czysty.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną.