Staromodny Budyń Chlebowy
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 352 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, chleb, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Staromodny Budyń Chlebowy, Staromodny Budyń Chlebowy, oraz Old Fashioned waniliowy budyń chlebowy z jeżynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
W dużym rondlu umieścić śmietanę, Pianki i masło; gotować na małym ogniu, aż pianki całkowicie się stopią i mieszaninę dobrze wymieszać, stale mieszając. Lekko schłodzić.
Umieść kawałki chleba w natłuszczonym 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Wyjąć 1 szklankę mieszaniny prawoślazu; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Jajka ubić w średniej misce trzepaczką do spienienia. Stopniowo dodawać pozostałą mieszaninę prawoślazu, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać cynamon; dobrze wymieszać.
Wlać chleb; naciśnij chleb do mieszaniny jaj.
Piec 40 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Podawać na ciepło, posypane reserved 1 szklanka sosu marshmallow.