Stado Ryb
Stado ryb jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 323 kalorie, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, pietruszkę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez cookstr.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Stado Ryb, Stado Ryb, oraz Stado Ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku, holenderskim piekarniku lub innym dużym ciężkim garnku podgrzej olej na średnim ogniu. Gotować cebulę i marchewkę, aż zaczną brązowieć i zwolnić swoje soki, o 5 protokół.
Dodaj głowy i kości ryb, seler, pietruszka, pieprz, sól i wodę.
Doprowadzić prawie do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, przez 30 minut.
Odcedzić i zarezerwować zapas, odrzucając ciała stałe.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.