St. Louis Butter Cake
St. Louis Butter Cake jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, cukier puder, drożdże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 59 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to St. Louis Gooey Butter Cake, St. Louis Gooey Butter Cake, oraz St. Louis Gooey Butter Cake.
Instrukcje
Połączyć mleko i 2 łyżki ciepłej wody w misce, mieszając trzepaczką. Rozpuścić drożdże w mieszaninie mlecznej.
W dużej misce umieścić olej rzepakowy i 3 kolejne składniki (przez sól); ubijać mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (około 1 minuty).
Dodaj jajko, dobrze ubijając. Ważyć lub lekko łyżką 9 uncji (około 1 3/4 szklanki) mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mąką. Beat 5 minut lub do ciasta jest gładka i wyciąga z boków miski.
Wklep ciasto na dno metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do pieczenia; przykryj wilgotnym ręcznikiem.
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 2 godziny lub do podwojenia rozmiaru.
Połącz syrop kukurydziany, 2 łyżki wody i wanilię w misce, mieszając trzepaczką.
Umieść 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, 9 łyżek masła i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością ,aż będzie puszysty (około 3 minuty).
Dodaj jajko, dobrze ubijając. Odważyć lub lekko łyżką 2 uncji (około 1 szklanki plus 3 łyżki stołowe) mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Dodać mieszankę mąki i syropu kukurydzianego na przemian do mieszaniny cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Dollop polewa na ciasto, i rozprowadzić na krawędziach patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do góry jest złoty kolor. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Posypać cukrem pudrem i pokroić w kwadraty.