St. Francis Winery-style Pancetta

St. Francis Winery-style Pancetta
St. Francis Winery-styl Pancettan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 787 kalorii. Jeśli masz pieprz, brzuch wieprzowy, gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Francis Butler ' s Texas Tamale-faszerowany Indyk, Ypocras-czerwone wino z Cabernet Sauvignon z Winnicy Mira, oraz Włoska Korona indyka z pieczonym czosnkiem i pancettą i cytrynowym farszem ciabatta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn