Squash słodko-kwaśny: Zucca w Saor

Squash słodko-kwaśny: Zucca w Saor
Słodko-kwaśny Squash: Zuccan w Saor jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, dyni, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany.

Instrukcje

1
Umieść squasha w dużej misce, posyp solą i odstaw na bok, aby nadmiar wody był wydzielany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odcedzić i osuszyć.
3
Tymczasem rodzynki moczyć w 1 szklance wrzącej wody przez 15 minut, aby je ponownie nawilżyć, następnie odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Na dużej patelni, rozgrzać 1/2-cup oleju na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Praca w partiach, aby uniknąć przeludnienia patelni, gotować squash w oleju, aż będzie rumiane na brzegach, o 5 protokół, obracając raz gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ugotowane plastry wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby odsączyć nadmiar oleju. Gotować wszystkie squash w ten sposób. Gdy wszystkie warzywa są odsączone, umieścić w płytkiej zapiekance i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać pozostałą oliwę na dużym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać cebulę i gotować do miękkości i duszone, dodając w małych ilościach gorącej wody tak, że cebula dusi. Po 20 minutach dodaj rodzynki, orzeszki piniowe, goździki, cynamon i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować przez 2 minuty mieszając składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Dodać octy i wino i doprowadzić do średniego wrzenia. Gotować przez 5 minut, następnie zdjąć z ognia i natychmiast zalać Kabaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce przez 2 dni przed jedzeniem.
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn