Squash Nadziewany Pattypan

Squash Nadziewany Pattypan
Nadziewane Squash Pattypan może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 500 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz boczek, pattypan squash, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Overstuffed Pattypan Squash, oraz Pattypan Squash z jajkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Doprowadzić jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj squash, przykryć, i gotować przez 10 minut, lub aż widelec może przebić łodygi z niewielkim oporem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Odcedzić i odciąć górną łodygę squasha. Użyj melon baller ostrożnie zgarnąć środki squasha. Zarezerwuj wszystkie kawałki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lody NeapolitańskieLody Neapolitańskie
6
Boczek wyjąć na papierowe ręczniki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Podsmażamy cebulę w boczku. Posiekaj zarezerwowane kawałki squasha i podsmaż je z cebulą przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Boczek pokruszyć i wymieszać z farszem razem z parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdy squash napełnić mieszaniną i umieścić je w naczyniu do pieczenia. Naczynie luźno przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozgrzania squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn