Squash Nadziewany Pattypan

Squash Nadziewany Pattypan
Nadziewane Squash Pattypan może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 500 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz boczek, pattypan squash, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Overstuffed Pattypan Squash, oraz Pattypan Squash z jajkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj squash, przykryć, i gotować przez 10 minut, lub aż widelec może przebić łodygi z niewielkim oporem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Odcedzić i odciąć górną łodygę squasha. Użyj melon baller ostrożnie zgarnąć środki squasha. Zarezerwuj wszystkie kawałki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Boczek wyjąć na papierowe ręczniki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Podsmażamy cebulę w boczku. Posiekaj zarezerwowane kawałki squasha i podsmaż je z cebulą przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Boczek pokruszyć i wymieszać z farszem razem z parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdy squash napełnić mieszaniną i umieścić je w naczyniu do pieczenia. Naczynie luźno przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozgrzania squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn