Squash curry i ryż Basmati
Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kolendrę, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wieprzowina curry na ryżu Basmati, Kotlet schabowy curry i kalafior z ryżem Basmati, oraz Ryż Basmati Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Squasha obrać i przeciąć na pół wzdłuż.
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Pokroić squasha w 1/2-do 3/4-calowe kostki (powinieneś mieć 2 1/2 szklanki).
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, często mieszać cebulę, imbir, i czosnek w maśle, aż cebula są bardzo zwiotczałe, 10 do 15 minut.
Dodać ryż i mieszać często, aż nieprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać curry i mieszać przez 30 sekund dłużej.
Wymieszać 1/2 łyżeczki soli, dyni i bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż i squash są miękkie do ugryzienia, 16 do 18 protokół. Wymieszaj kolendrę i sól do smaku. Łyżka do miski.