Squash Carbonara
Squash Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Ten przepis służy 2. 6642 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka squasha, pieprz, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Squash Carbonara, Squash Carbonara, oraz Makaron Carbonara Z Dyni.
Instrukcje
Zacznij gotować trochę wody w dużym garnku, aby ugotować makaron.
Boczek ugotować na patelni, odstawić i odsączyć wszystko oprócz łyżki tłuszczu.
Dodać squash do patelni, wrzucić do herbu w tłuszczu boczek i saute do miękkości, o 8-10 protokół.
W międzyczasie dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie wymieszaj żółtko, śmietanę i parmigiano reggiano w misce.
Ugotowany makaron odsączyć, zostawiając część wody.
Dodać czosnek, szałwia i pieprz do squasha i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać makaron i boczek na patelnię i wrzucić.
Wyjmij patelnię z ognia i poczekaj, aż sizzling się zatrzyma.1
Dodać mieszaninę jaj i wrzucić do herbu.1
Dodać trochę wody z makaronu i wrzucić do wymieszania i płaszcz.1
Dekoruj więcej szałwii i podawaj.