Spooky Eyeball Tacos
Przepis Spooky Eyeball Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, taco bellâ® & chunky salsa, taco bellâ® mieszanka przypraw taco, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Spooky Eyeball Tacos (Johnny # 5 Tacos), Spooky Eyeball Beans, oraz Eliksir Gałki Ocznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj mięso i mieszankę przypraw; uformuj w 36 (1-calowe) kulki.
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Piec 15 do 20 min. lub do czasu zakończenia (160F).
Napełnij każdą skorupkę taco 1 klopsikiem; skropić salsą. Top z 2 klopsiki zanurzone w kwaśnej śmietanie.
Dekoruj oliwkami, aby przypominały gałki oczne.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.