Split grillowane homary z masłem ziołowym
Split grillowane homary z masłem ziołowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1007 kalorii, 33g białka, oraz 97 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, szczypiorek, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Grillowane Homary Maine, Grillowana kanapka z masłem orzechowym i bananem, oraz Deviled Portugalskie Grillowane Homary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średnim ogniu; odtłuścić ciała stałe z góry i wyrzucić.
Wlać pozostałe masło do miski, pozostawiając na patelni wszelkie ciała stałe; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z estragonem, pietruszką i szczypiorkiem; doprawić koszerną solą. Odstawić.
Ostrożnie umieść nóż na głowie każdego homara między oczami i przeciągnij go ostro przez głowę, aby natychmiast go zabić.
Umieść homary, brzuch do góry, na desce do krojenia i pokrój każdego homara na pół. (Homary mogą być również parzone, a następnie podzielone przed grillowaniem.)
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Połówki homara skropić oliwą z oliwek, doprawić koszerną solą i pieprzem. Grilluj połówki homara, boki muszli w dół, fastrygowanie 1/4 szklanki masła ziołowego kilka razy, 7 minut lub do momentu, gdy mięso będzie nieprzezroczyste.
Homary podawać z cytrynowymi klinami i pozostałym masłem ziołowym.