Spis treści
Dom jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 645 kalorii, 20g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, orzeszki ziemne, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Około 30 minut przed włożeniem do piekarnika posypać dużą szczyptę brązowego cukru i małą szczyptę soli na każdy filet z łososia i natrzeć na stronę miąższu, przykryć i pozwolić im dojść do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Filety z łososia ułożyć na patelni i wstawić do piekarnika. W zależności od grubości filetów, ich zimna i dokładnej temperatury w piekarniku, ryby mogą trwać od 30 minut do ponad godziny. Nie chcesz sprawdzać tego tak często, że wypuszczasz całe ciepło z piekarnika, ale najlepszym sposobem na sprawdzenie, czy jest to zrobione, jest wbicie do niego widelca i sprawdzenie, czy się nie łuszczy easily.To SOS rozgrzać rondel.
Dodać olej, czosnek i imbir i smażyć aż będzie pachnący.
Dodaj nasiona kolendry, garam masala, kminek, i curry pasty i zacieru wraz z czosnkiem i imbirem, aż przyprawy wydzielają przyjemny zapach.
Dodać masło orzechowe i rozgnieść to wszystko razem na gładką pastę. Zmniejsz ogień i dodaj mleko kokosowe, ubijając, aby połączyć w gładki SOS.
Podgrzać, aż po prostu dojdzie do gotowania na wolnym ogniu, ale nie gotować.Dla slaw, umyć i odkleić groszek snap. Zagotować duży garnek dobrze osolonej wody. Wrzuć groszek do wrzącej wody i lekko zblanszuj (mniej niż minutę).
Odcedzić i natychmiast spłukać zimną wodą. Ostrym nożem pokroić groszek wzdłuż na cienkie paski. Mince mięty i dodać go do slaw wraz z orzeszków ziemnych. Gdy będziesz gotowy do podania Ubierz slaw z sosem rybnym i octem (jeśli zrobisz to zbyt wcześnie ocet odbarwi groch i miętę).Gdy łosoś jest gotowy po prostu talerz każdy filet i przykryć sosem. Pasuje do ryżu jaśminowego.