Spirale ze szpinakiem i pomidorami to danie na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 183 kalorie . Za 69 centów za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka soli, parmezanu, sera romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje spektakularną ocenę spoonacular wynoszącą 90% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Spirale ze szparagami i szynką , Pieczony szpinak, pomidor i ser kozi oraz Kolorowy makaron z owocami morza ze szpinakiem i pomidorami .
Instrukcje
1
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie przygotuj szpinak zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Odcedź makaron i przełóż go do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj szpinak, pomidory, 2 łyżki sera Romano, 2 łyżki parmezanu i sól; wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym Pieprzem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek