Spiderweb Sugar Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Ciasteczek z pajęczyny. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, barwniki spożywcze, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Spooky Spiderweb Cookies, Czekoladowe Ciasteczka Z Pajęczyny, oraz Ultimate Chocolate Spiderweb Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ze śmietaną i cukrem.
Dodać jajko i ubić, aż będzie puszyste. Zmiksuj wanilią. Przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól, mieszając, aż się połączą. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta do grubości 1/8 cala.
Pokrój w kółka za pomocą okrągłego foremki do ciastek o średnicy 3 cali lub górnej części szklanki. Zbieraj i przerzucaj resztki. Powtórz z pozostałym ciastem.
Umieścić ciasteczka na wysmarowanej blasze i piec przez około 8 minut, aż będzie złoty. Nie zezwalaj na brązowienie plików cookie.
Aby udekorować, roztopić czekoladowe chipsy w kuchence mikrofalowej w żaroodpornej misce przez 1 minutę. Wióry mogą wyglądać niem, ale wymieszać je łyżką, aby sprawdzić, czy rzeczywiście zmiękły przed włożeniem ich na kolejną minutę, jeśli to konieczne. Łyżka roztopionej czekolady do torby na zamek błyskawiczny. Uszczelnij worek, wypychając powietrze. Użyj wykałaczki, aby zrobić bardzo małą dziurkę w jednym rogu torby, aby uwolnić bardzo cienki strumień czekolady do pisania.
Aby pajęczaki, rozprowadzić biały Królewski lukier gładko na powierzchni. Natychmiast, ZANIM polewa się ustawi, rozprowadź spiralę czekolady na powierzchni, zaczynając od środka i pracując na zewnątrz. Zaczynając od środka, użyj wykałaczki, aby wyciągnąć na zewnątrz przez lukier, tworząc projekt pajęczyny.
Ubij białko jaja i sok z cytryny, ubijając mikserem lub mikserem na stojąco. Ze średnią prędkością, ubijaj cukier cukierniczy, trochę na raz, aż mieszanina będzie gęsta, ale wciąż wystarczająco płynna, aby pokonać. Następnie ubijaj wysoko, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca, około 3 minut. Przykryj powierzchnię folią, czekając na jej użycie. Royal icing po nałożeniu na ciastko uzyska mocne, błyszczące wykończenie. Lukier można przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do tygodnia.