Spicy Honey BBQ Wings
Spicy Honey BBQ Wings może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 62 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, skrzydełka z kurczaka, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantne Miodowe Gorące Skrzydełka, Pikantne skrzydełka pieczone miodem, oraz Pikantne Skrzydełka Kurczaka Z Miodem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać paprykę, miód i 1/4 szklanki sosu barbecue.
Wlać kurczaka w płytkim naczyniu; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Grill skrzydełka 8 do 10 min. lub do momentu zakończenia, obracając po 5 min.
Umieścić skrzydła w dużej misce.
Dodaj pozostały sos barbecue; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.