Pikantny Spread Raków może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw, ząbki czosnku, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Raki Beignets z pikantnym Remoulade, Moist Cornbread Dressing with Spicy Crawfish, oraz Grillowane raki z pikantnym masłem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; smażyć 5 minut lub aż cebula i seler będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Cebula
3
Dodaj mieszankę przypraw i pieprz; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Pieprz
4
Połącz smażone warzywa i ogony raków w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Raków
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać zmiękczony serek śmietankowy i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.