Sparkling Mandarin Orange Cream Pie

Sparkling Mandarin Orange Cream Pie
Jeśli 9 centów za porcję spada w Twoim budżecie, musujące ciasto mandarynka pomarańczowy krem może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 29 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, napój gazowany, galaretkę o smaku pomarańczowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Musujący Deser Mandarynkowo-Pomarańczowy, Niskokaloryczna Musująca Forma Mandarynkowo-Pomarańczowo-Ananasowa, oraz Placek Z Kremem Mandarynkowo-Pomarańczowym.

Instrukcje

1
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 10 min. Wymieszać z wodą sodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
Woda GazowanaWoda Gazowana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wyjąć 1/2 szklanki żelatyny; umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do momentu ustawienia, ale nie twardego (żelatyna powinna przyklejać się do palca po dotknięciu).
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Pozostawić pozostałą żelatynę w temperaturze pokojowej 15 min.; wymieszać delikatnie 5 sek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
6
Ułóż 3/4 szklanki pomarańczowych segmentów na warstwie żelatyny w skorupie; naciśnij delikatnie do żelatyny. Delikatnie łyżką przezroczystą żelatynę na ciasto. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Wierzch z pozostałymi pomarańczowymi segmentami tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
żelatynażelatyna
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn