Spaghettini z czosnkiem i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghettini z czosnkiem i cytryną. Ten przepis służy 4. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghettini z oliwą i czosnkiem, Spaghettini Z Czosnkiem I Suszonym Chile, oraz Spaghettini z cytryną i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron w garnku 6-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania i spuścić makaron w durszlaku.
Podczas gotowania makaronu, gotować czosnek i pieprz czerwony płatki (do smaku) w oleju w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 5 protokół. Wymieszać ze skórką, następnie sok, sól, pieprz i 1/2 szklanki wody do gotowania i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Makaron wrzucić w sosie z pietruszką. (
Dodać więcej wody do gotowania, jeśli makaron wydaje się suchy.)