Spaghetti z ricottą, cytryną i szpinakiem

Spaghetti z ricottą, cytryną i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 541 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, oliwa z oliwek, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spaghetti Cytrynowo-Bazyliowo-Ricottowe, Spaghetti Squash Z Sosem Cytrynowo-Czosnkowym I Ricottą, oraz Meyer Lemon Ricotta Spaghetti z rukolą (aka lodówka makaron) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj spaghetti i gotować, aż al dente, o 10 protokół.
W misce wymieszaj ricottę, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i gałkę muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Spaghetti odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania. Powrót makaron do garnka i mieszać w mieszaninie ricotta, szpinak i 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu. Wrzucić dobrze, dodając więcej wody do gotowania makaronu 1 łyżka. na raz, jeśli to konieczne.