Spaghetti z rampami
Spaghetti z rampami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka okruchy chleba polewa, parmezan, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Z Rampami, Spaghetti Frittata z rampami, oraz Spaghetti Frittata Z Rampami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinanie korzeni z ramp i zsuwanie zewnętrznej skóry na cebulkach, jeśli są luźne. Blanszujemy rampy w 6-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, 2 do 3 sekund i przekładamy na deskę do krojenia szczypcami. Grubo posiekaj rampy i włóż do blendera ze skórką i olejem.
Dodaj spaghetti do wrzącej wody i gotuj kilka minut, a następnie wylej 1/2 szklanki wody z makaronu i dodaj do blendera. Przecedzić na gładką masę i doprawić solą. Dalej gotować spaghetti aż al dente, a następnie kadzi około 1 szklanka dodatkowej wody makaronu przed odsączeniem spaghetti w durszlaku. Powrót makaron do garnka z purée ramp i wrzucić z parmezanem na umiarkowanym ogniu 1 do 2 minut, przerzedzenie sos z odrobiną wody makaronu w razie potrzeby płaszcz makaron.