Spaghetti Z Parmezanem Cytrynowym
Spaghetti z parmezanem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, masło, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Spaghetti z cytryną, parmezanem i groszkiem, Spaghetti z cukinii, chrupiąca Prosciutto i pieczony kalafior z sosem cytrynowo-Parmezanowym, oraz Kurczak parmezan ze Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Spaghetti gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente.
Odcedzić i umieścić spaghetti w wysmarowanym 1,5-litrowym naczyniu zapiekanki.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną, skórką cytryny i sokiem z cytryny.
Wymieszać na gładką masę.
Wlać mieszaninę na spaghetti w naczyniu zapiekanki.
Piec 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do ogrzania.
Wyjąć z piekarnika, dodać starty parmezan i natkę pietruszki. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.