Spaghetti z ostrym sosem pomidorowo-oliwkowym
Spaghetti z pikantnym sosem pomidorowo-oliwkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz akompaniament: parmezan, spaghetti, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti z sosem z pomidorów wiśniowych i czarnych oliwek, Pikantny sos pomidorowo-oliwkowy, oraz Spaghetti z pikantnym sosem pomidorowym / makaronem.
Instrukcje
Oliwki gotować, czosnek, i pieprz czerwony płatki w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 2 protokół. Wymieszać pomidory i sól i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając duże kawałki pomidora, aż sos lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Podczas gotowania sosu gotujemy spaghetti w 6-do 8-litrowym garnku wrzącej osolonej wody.
Spaghetti odcedzić na durszlaku i dodać do sosu. Gotować, podrzucając, na umiarkowanie małym ogniu, aż makaron jest powlekany, 30 sekund do 1 minuty.