Spaghetti z czosnkiem i szynką
Spaghetti z czosnkiem i szynką może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 33g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką oliwki, spaghetti, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti z czosnkiem, cebulą i pancettą: Spaghetti alla Gricia, oraz Spaghetti spaghetti z masłem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj spaghetti i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i odstawić.
Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i dodać czosnek, cebula, grzyby, brokuły, oliwki, i szynka.
Saute mieszaniny, aż cebula są przezroczyste.
W dużej misce wrzucić gotowane spaghetti z mieszaniną warzyw.