Spaghetti Squash Stir-Fry
Spaghetti Squash Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bulionu warzywnego, squasha spaghetti, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Spaghetti Squash Stir-Fry, Spaghetti Squash & Pork Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuć squash w kilku miejscach ostrym nożem. Ustaw squasha w kuchence mikrofalowej i gotuj z pełną mocą (100%) do miękkości po naciśnięciu, 10 do 12 minut; przekręć squasha po 5 minutach.
W międzyczasie opłucz, łodyżkę i nasiona papryki. Marchew obrać.
Paprykę i marchew pokroić w kawałki wielkości zapałek.
Gdy squash jest delikatny, rozetnij go i zgarnij i wyrzuć nasiona. Scoop się delikatne nici squasha i rezerwy.
Ustaw 10-do 12-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu.
Dodać paprykę i marchew. Często mieszaj, aż marchew będzie miękka-chrupiąca, 5 do 7 minut.
Dodaj bulion, bazylia, pieprz i nitki squasha. Mieszaj, aż squash będzie gorący.
Wlać warzywa do naczynia.