Spaghetti pełnoziarniste z Chardą Szwajcarską i serem Pecorino
Pełnoziarniste Spaghetti z Chardą Szwajcarską i serem Pecorino to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 36 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz sól i pieprz, boćwina szwajcarska, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Spaghetti pełnoziarniste z Chardą Szwajcarską i serem Pecorino, Makaron pełnoziarnisty z serem i pikantnym czosnkiem, oraz Swiss Chard Pesto z migdałami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute do miękkości, o 8 protokół.
Dodaj chard i saute aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 1 minuta. Wymieszaj pomidory z sokami, winem i płatkami czerwonej papryki. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i dusić, aż pomidory zaczną się rozkładać i chard jest bardzo delikatny, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, często mieszając, o 8 do 10 protokół.
Dodaj spaghetti do mieszaniny chard i wrzucić do połączenia.
Makaron przełożyć do miseczek.
Posypać oliwkami, serem i orzeszkami piniowymi i podawać.