Spaghetti i pikantne kulki ryżowe
Spaghetti i pikantne kulki ryżowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 605 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz parmezan, cebula, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kulki z tuńczyka z pikantnym pomidorowym Spaghetti, Pikantne Kulki Ryżowe, oraz Pikantne kulki ryżowe nadziewane serem pleśniowym plus dodatek bonusu na brunch! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W dużej misce, wymieszać ryż, owies, cebula, bułka tarta, mleko, bazylia, oregano, papryka czerwona i jajko. Kształt na 12 kulek.
Tocz kulki w kiełkach pszenicy.
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kulki w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy.
Podgrzać sos do spaghetti na gorąco.
Podawać sos i kulki ryżowe na spaghetti.